" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "

(~_~) 9 sebab kapel x berkekalan (~_~)}
Tuesday, 24 May 2011 | 00:36:00 | 0Comment


hello . uolls . shera curi-curi on9 niewp . hahak . xda keje lorh . bosan xda cpew nk teman shera . sokkn sbnrny shera pekse krtas killer subjek iaitu ADD MATH . enth leh jwb k x . mudh- mudahn leh jwb ar . hahahak . ok shera sje jewp trjmpe artikel niewp so copy paste ar . hahak . bru shera thu npew xleh kekal . *kcik-kcik dh gatl nk brcnta . skolh dulu bru fkir brcnta* . hehehe . biar ar . org ad feeliing nmeny . xda lh ermm . enthlh . skunk dh x brcnta ok . brcnta pda ALLAH SWT . parent . my big-big family . friend . sesiapalh . huhuhu . ok skang korunk bce sndri ar . article niewp .1. Menipu
Menipu adalah "pembunuh" utama dalam sebuah perhubungan. Ia umpama ledakan gunung berapi yang meletus hebat. Ada yang menipu untuk "menyelamatkan" sebuah perhubungan, namun mereka tidak mahu hati pasangan terluka. Sesetengah orang tidak dapat menerima bahawa hati mereka telah dipermainkan.
(tipu sunat bleh kn . tipu for jge prasaan seseorg tu . xkowt mgsa len jdi keadaan . huhhuhu . hope fham )

2. Harapan / Kebebasan
Ada pasangan meletakkan harapan yang sangat tinggi kepada pasangannya malah mereka bergantung penuh kepada pasangan. Ada lelaki menyukai hal ini tetapi ada juga yang sebaliknya. Di sinilah timbulnya konflik yang mungkin menyebabkan hubungan terputus di tengah jalan. Ada pula lelaki yang inginkan kebebasan, tetapi dikongkong. Hal-hal beginilah membuatkan perhubungan tersekat.
(ala normal laki x kongkong gurlz xpi jgn trlalu sngt nntymrimaskn jewp . xkowt GF kne kebas trpkse kne uwt bgitu)

3. Terlalu Memikirkan Aspek Perkahwinan
Perhubungan yang sihat biasanya berlangsung dalam suasana yang sangat harmonis. Ia perlu diisi dengan kasih sayang dan sikap saling memahami. Bila semua ini ada barulah perhubungan boleh sampai ke peringkat serius. Tapi sesetengah wanita, yang baru saja berkenalan terus saja mengharap akan ia berakhir dengan perkahwinan. Mereka takut jika perhubungan dijalinkan hanya sia-sia sahaja. Jadi kalau timbulnya konflik ini, perhubungan boleh menjadi putus.
(asyk fkir kawin jewp duit pown x dpt nk cecah 50 ribu . xyh fkir lau blum ckup umur . jodoh kn aturan dri ALLAH . so get ready jewp lh)

4. Mengungkit Hal Yang Lalu
Menjadi kepantangan bagi sesetengah orang untuk mengungkit hal-hal yang lepas. Apatah lagi jika mengungkit akan kekasih lama. Belajarlah dari kesilapan, jangan mengungkit kisah lalu kalau anda sayangkan perhubungan.
(bab niewp laki msti bingit . xbaik mgungkit . hal lpas biarlh brlalu . jdikn sbgai iktbar . so jgn ugkit2 lau x puas hti lbih baik brdiamkn dri or tulis some note bgi kt psngn or tulis diary ar sng cter)

5. Berbeza Pendapat
Dalam menjalin sebuah perhubungan, perbezaan pendapat memang sering terjadi. Kita mempunyai idea yang berbeza dengan pasangan dan hal-hal inilah yang membuatkan pasangan sering berbalah. Ada yang mempunyai cita-cita tetapi tidak dapat ditunaikan hanya kerana pasangan tidak mengizinkan. Itu adalah antara perkara yang boleh membantutkan sesebuah perhubungan.
(brbeza pndapt niew biasalh . lau sorng dh jdi api . sorg knelh jdi air . kn x brgduh nnty)

6. Status Yang Tinggi
Ada sesetengah pasangan sangat gembira dengan perhubungan yang dijalinkan. Mereka sangat bahagia namun ada sesetengahnya begitu mementingkan status diri. Mereka memilih pasangan yang dirasakan sangat sesuai dengan diri mereka.

7. Hal-hal Yang Menyakitkan Hati
Ada perkara yang dibuat oleh pasangan memang menyakitkan hati. Malah sanggup melakukan hal-hal bodoh semata-mata mahu menyakiti hati orang lain. Jadi kalau inilah yang terjadi, hubungan anda pasti tidak akan bertahan lama.

8. Kehidupan Yang Sangat Mendesak
Ada sesetengah pasangan memang suka menyusahkan pasangannya. Mereka sering memberikan masalah dengan membuat pelbagai perkara hingga ia menyakiti hati pasangan. Kehidupan yang sangat terdesak ini adakalanya membuatkan perhubungan tidak berlangsung dengan baik.

9. Kawan-kawan dan Keluarga
Tidak mustahil, kawan-kawan dan keluarga juga boleh membuatkan sebuah perhubungan menjadi tidak stabil. Pengaruh dari kawan-kawan dan keluarga boleh mempengaruhi keputusan. Jangan salah sangka, orang yang anda sayang pun boleh terlepas dari tangan jika keluarganya tidak menyukai anda.

so . jdikn iktbar . kekedg hal-hal cm niewp bleh trjdi dgn kawan baik kte jgak . so xmo
gduh2 . bosan taw x . asyk gduh jewp . smpai bila mslh xkn slesai . lau shera
shera ske ckp baik2 n then diamkn dri jewp lh . mlas nk prbsarkn ag . uwt
srabut kpala jewp . so uolls . shera nk sayonara niewp .
cyunk sume for pra pmbaca . kiss for pmbaca
MUAKZZZZZZZZZZ!!!!