" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





what is the relationship between you and me (!)}
Thursday, 31 May 2012 | 09:56:00 | 0Comment






annyeonghaseyo!!
ops! lebih afdal assalamualaikum wahai bloggers-bloggers yang disayangi . hikhik . 
today shera berkesempatan nak membebel kat sini about paham-pahamlah sendiri . hurmmm . ok ok . 
cam nie shiera close lah dengan lelaki nie kan . urmmm call him MR S lah . sng kan . dh mmg name dye pown . 
start close mse mlam raya tahun lepas . yelah membe mula-mula panggil kau dan aku . pastu dah lame-lame 
panggil orang-|| plak . hehe . kteowg memang rapat sngat . you know what ? . 
kteowg share rahsia sesame . everyday mesti kteowg msej antara satu sama lain . 
kalau MR S nie bace confirm dye marah sebab suke citer-citer kat blog . 
ala ape peduli . my blog my rules lah . heee~ . bermulalah kisah kami . entahlah . kitaorang masing-masing cakap s.y.g . tapi ermmmm entahlah . 
shera tak tahu nak tafsirkan . perasaan shiera cam ermmm . kadang-|| teranggap MR S nie cm crush shiera . kdg-|| tak pula . entahlah complicated lah dgan status kitaorang niewp . 
xpi shiera tak kisah janji shera selesa dgn status sekarang . 
knapa eak ?? . mesti korunk tanya . 
sebab kteowg tak kongkong antara satu sama lain . 
ske ati shera nak buat ape n suka hati MR S nak buat ape .
and MR S ni care pasal shera dan shera pown care pasal dye . hikhik . ok . 
sometimes shera nie jeles or merajok taw dengan MR S nie . ala manje-|| gitu . hee~ . 
entahlah shera kdg-|| fikir '' nape eak aku boleh jeles MR S nie rapat dengan gurlz lain padahal aku dengan 
MR S kawan je kowt . hurrmmm .  
sebelum tido confirm mesti ckap '' syg dye sesngat '' what he means ??
arghh!! shera nak tanye dye api cam malu lah pulak . hermmm . dah lah tak jumpe 2 minggu 
rindu banget sama dye meyh ! ! . 
MR S cakp '' x pe lah x jumpe 2 week nnty syg owg tu bertambah-tambah kat owg ''  . 
oh sweetnya MR S niewp . 
shera mesti tetapkan pendirian yang antara kami hanya FRIENDS . 
set kan kat mind . kami hanya kawan . jangan korunk tanya kiteorang 
couple k tak ok . 
syg semuanya . 
xoxo

~shiera~