" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





ii'be there for you !!}
Saturday, 4 August 2012 | 21:12:00 | 0Comment


annyeonghaseyo !!
and assalamualaikum wahai blokkers . heee~
pada 15 ramadhan ini shera berkempatan untuk menceritakan
kisah . jeng jeng jeng !! . hikhik . :) . firstly shera
nak mintak maaf lau ape yang shera luahkan ini ad yang terguris
hati anda k an?? hope dyeorg maafkan shera . :) once upon a time
heee~ . ok ok . shera serius cikit 
ekceli shera geram + marah kat someone who yang uwt abg saia
kecewa . abg ?? . hee~ . xdalah shera ada membe yang muke 
dye sebijik macam shera . dye panggil shera adik n shera 
kkdg men-men panggil dye abg ? hahak . shera dapat tahu
dye baru j clash dgn minah ni . minah ni curang dgn dye
hesh! sampai hati minah ni uwt abg sya cm nie . 
dye ingt abg saia ni xda prasaan k ?? ssedap masak ayam mask 
kicap j dye uwt abg saia cm tu ?? ask2 abg j . kang geli plak
hang pa bce . hee~ . membe shera ni sanggup setiap hari
hantar blik . dh lah umah masing2 jauh lah jugak . kkdg membe
shera hntar blik dgn keadaan basah kuyup . cian dkat dye
hurmm .  ekceli bila shera dpat tahu yang dyeorg ni couple 
shera x stuju sngt . shera x berkenan sngat dgn minah ni 
thu x yang mmbe shera ni baik . caring yang amat . n setia if
dye couple dgn seseorg . tapi minah ni . haish !! 
mmg lah cantik minah ni xpi sombong yang amat . ad seskali shera 
jumpe kat mall . shera senyum lah xpi minah ni nak xnak j senyum
balik . wahai minahchi ! . senyum itu kan sedekah . 
ramai budak-budak kelas shera x suke dgn minah ni . ad lah dgr 
yang minah ni sosial sikit . enthlah shera tak knal sngt minah ni
. shera xnk bukak aib org . x baik . berdosa . xpi xda shera dh kutok . oh !! sorry
yaaa amat ya !! . hurmm . ape
pown shera happy sngt mmbe shera ni ok n kembali menjadi
seperti dulu .hope dye jumpe dgn org yang lebih sesuai n 
appreciate dgn ape yng dye uwt . ok lah . that's all for this
week story . n pada kesempatan ini jugak shera nk selitkan 
smethings nasihat . hidup kita hanya sekali jadi 
jangan lah kita asyk sedih j sebaliknya carilah kenangan 
or smethings yg leh uwt kita tersenyum sebelum kita menutupkan
mata . hohoooo ! . tata . xoxo .  

p/s : menghitung hari for trial and SPM~ ngee~ serem deh . X(  

 
~ shiera ~