" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





he is MINE !!}
Saturday, 10 November 2012 | 16:24:00 | 0Comment

assalamualaikum
hai :) rindunya tak berceloteh kat sini . miss me right !
hahaha . shera busy sngt . skang tengah berjuang menjawab exam 
wohooooo ! jangan tanya pasal soalan or what ever ya !
shera akan jawab boleh lah . hahak .^^,
so far ok . not to difficult . but i cannot confident to get A 
oh my !!
ok mesti korunk tertanya-tanya nape entry kali agak tuuuuuuuuuuuuuut !!
xda lah shera . urmmmmm . entahlah . 
shera ni jenis lau jelez . shera tak akn ckp just nak org tu tahu yang shera tengah jelez
heee~ awak je memahami saya . betol x ? ( jiwaaaang karats~ yuks)
shera tak akan cakap lau shera tengah jelez or whatever 
i want you to know what i feel !!
hurmmmm . dear !! you're are mine and always be mine (ceeeeewaaaah!! ^^,)
nasib baik dye memahami shera . hurrmm
thnkz dear coz memahami shera yang kuat jelez + merajok nie . ( hikhik )
sayang awak's ! ngeeee~
(malunya!!!!)

To : awak 
saya sayang awak tau !
( mesti awak gelakkan saya coz saya cakap cam ni ) ^^,
awak jangan janji pape kat saya coz saya tak tahu ape akan jadi pasni
thankz coz awak spend mase kat saya
layan saya . belanja saya expecially time saya tengah merajok kat awak . 
bila time saya tengah merajok confirm awak bagi saya nie 
thankz awak ( ^^,)


ok lah 
that's all  :)
i love you so munchies lah yunk !
to SPM candidates
all the best yaw ! shera ada lagi 5 paper to goooooo !
OH MYYYYY !!
study smart dear . don't stress ya . 

muah muah (^^,)

xoxo

~shera~