" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





Already 1 year 4 month :)}
Sunday, 30 December 2012 | 19:01:00 | 0Comment

annyeongaseyo 
ops! lebih afdal assalamualaikum wahai pembaca-pembaca blog shera ini (cewah!!)
today pada hari yang sejuk ini (almaklumlah hujan renyai-renyaikan)
shera nak share somethings 
guess what ??
mesti korunk tahu punya . tengok tajuk pun dah tahu kan ??
today genap 1 tahun 4 bulan shera mengnali hubby shera ni . hikhik (malulah !)
tak ada ape yang special for today pown . coz dye kerja lah . hurmmmm
xpe lah shera faham dye kerja bukan menggatal dengan orang lain
a little things about him
1- dia baik (semua orang baik kan )
2- dia seorang yang pandai memujuk shera yang keras kepala ni 
3- dia penyabar layan kerenah shera yang cm budak kecik ni XD
4-caring about me 100% caring taw 
5-dia suka buat shera ketawa 
6- dia memahami shera dengan apa adanya
7- dia sanggup terima kelemahan shera walaupun kkdg suke ejek ( menyampah !)
8-suara dia cam kamal adli ( dalam tepon lah )
9-suka belanja shera time shera merajok or dia pergi melancong
10- dia sayang shera ( perasan sungguh !)
shera tak kisah pown lau awak mok3 ke . sebab shera sayang awak sesngat taw !!! 
pedulikan ape orang cakap yang awak mok3 sebab saya sayang awak !
awak dah curi hati saya ( jiwang karat ! gelinya ! )
alahai malunya shera . hikhik
Tumblr_lcebj26vb51qajjdco1_500_large

p/s : awak . saya sayang awak taw sampai bila-bila . hikhik . 
jangan curang taw . jangan ulangi perangai cam dulu taw . i love you sayang !
muah muah ! grrrrr

selamat ulang tahun yang ke 1 tahun 4 bulan !

xoxo
muah muah 
i love you so munchies chipsmorelah sayang !

~shera~