" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





outing bersama tersayang :)}
Saturday, 29 December 2012 | 16:05:00 | 0Comment

assalamualaikum :) 
hai semuaaaaaaaanyaaaaaaaaaaa XD
lmenya shera tak berblog kan . haha . miss me right !!
tell me tell me !!
haha gediknya ak nie lah . hikhik 
ok storynya begin begini .wah ! campurlaization :)
 dah dah jangan nak mengarut plak . eaa ?
tanggal 27-12-2012 (khamis)
( xda gambar kenangan bersama sebnarnya )
shera keluar bersama jeng jeng dengan my teeeeeeeeet !
pergi jenjalan jusco bukit indah . wah !! jauhnya xpi xpe my hubby drive kan so 
no hal lah . dh lah bawak kete satria . macam kete sport . menakutkan . manual lak tu 
asyk mati je . hesh !! scare me lah awak !!
ni bkan first time shera outing dengan hubby shera . adalah kuar g JPO . g ioi . g tesco . g kedai 
hehehe XD 
ok kiteorg pergi dalam pukul 12 cm tu lah 
ok dah sampai highway cam tu dia salah masuk simpang plak . hai kene patah
balik plak . satu kerja kan . dia lah ni dah banyak kali pergi pown masih tak ingat jalan . 
dia kene tulis kan peta ni . mybe dia ingat kowt ??
haha . apelah owg tu ??
time dah sampai kiteowg cepat g tempat wayang beli tiket . si dia ni
nak tengok cter 

lepas j beli tiket terus dia tanya nak makan tak ??
shera malu-malu sbnrnya nak cakap yangshera dah lapar giler tahap gaban dah ni :)
dye tanya nak makan ape trus kiteorg jalan2 kat restoren xpi shera x nk 
makan kat food court pown jadilah . ok shera oder nasi paprid ayam dgn oren juice
dye kate shera makan sekejap je ?? memang lah syg org tengah lapar ni . 
dye baru nak mintak air xpi shera dah sedut sampai habez . hehehe
sory tak sempat nak bagi air XD 
pastu kiteorg round2 satu jusco bukit indah . heheheheeee~
dye tanya nak ape2 tak ?? shera cakap lah tak nak lah . nak cuci2 mata je . hehehe
yelah semua dye belanja kan xnk lah minta pape ag :) baik tak shera ni . 
hikhik . shera tak suka minta2 lah sbnrnya . :)
jalan punye jalan akhirnya sampai lah mase for tengok wayang . 
kiteorg beli lah popcorn shera ingt nak bayar xpi dye cepat2 bayarkan . 
pastu amik popcorn yg leh sakit gigi lak tu grrrrr !!!
xpi xpe dye bayarkan XD 
semasa wayang start kan dye asyk cakap ngantk j . hesh !!
dye ni kang ada plak yang terdengar bunyi dengkuran . hahak XD 
dye tak tidur pown . sampai lah citer tu abez . pas j abez kiteorang terus bergegas balik ke rumah . 
urmmm dah petang kan . shera mesti bik before 6 am but sampai pukul 6.15 am 
heheheeeee :) 
ape pown shera happy coz dapat outing dengan tersayang . pasni bila lagikan bleh kuar kn ??
masing-masing dah buzy kn ??
hope pas ni dapat kuar lagi coz shera nak tengok 2 movie yang agak best lah jugak 
iaitu ?
File:Hansel and Gretel Witch Hunters .jpg

hansel&gretel(witch hunters) and upside down 
can't wait to see it !
next year !
so hope shera dapat outing dengan dia lagi :)
tunggu dia dah kerja lah eak ??
boleh belanja shera baju k ? tudung k ? xpi mesti tudung dia tak kasi :(
dia kate dah banyak sangat tudung shera kat rumah . ala tak ape lah org nak buat koleksi lah awak ni ??
hehehe
ok lah sampai di sini sahaja lah shera dapat berceloteh pot pet for korunk bace . tak nak bace
shera tak kisah but this my blog and my rule . don't copy paste ea ??
don't judge me if you don't know about me :)
peace yaw !! 

xoxo
sayang anda ! <3 

p/s: shera rindu dekat buddyz shera . dikesempatan ini shera ingin mengucapkan selamat tahun baru . 
dan please check list your azam adakah sudah tertunai kesemua azam anda . kalau belum 
masih sempat nak laksanakan azam tu . hikhik .
'' HAPPY NEW YEAR ''
sedihnya shera tak dapat nak bersekolah lah . :( shera nk sekolah tak nak masuk alam pekerjaan
membosankan . sekolah lagi best . dapat jumpe kawan . cikgu . 
rindu nak dengan bebelan cikgu :(
minggu depat dah start sekolah xpi shera hurmmmm 
i'm sad right now !! :'(

ok ok 
tata semuaaaaanya
i miss you all !!
muah muah ( hikhik XD ) 

~shera~