" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





I must understand him :) }
Sunday, 20 January 2013 | 19:07:00 | 0Comment

assalamualaikum.annyeonghaseyo,bonjour,olla.hai.
hehehe :D
today. shera nak update abooooout . urmmmmmmmmmmmm :(
sekarang dia dah start keja so mase for kite berdua akan cikit and 
jarang bermasej2 . bercall2 . jumpa pun akan jarang
tak pe tak pe shera mesti kene faham dia . walau apa pun shera mesti faham dia
hurmmm . terasa sunyi pown ada jugak xpi xpew lah dia nak cari duit jugak kan . 
shera kene sokong dia 100% 
sebelum itu juga shera kene percaya kat dia yang dia tak akan menggatal dan 
dia tak akan curang . hope sangat dia tak buat cam tu . alah
lepas ni pun shera akan berjauhan dengan dia jugakkan . yelah
masing-masing nak further study so daripada sekarang mesti belajar hidup tak bermasej 
selalu tak bercall selalu dan tak berjumpa selalu . 
alah lagi pun shera jumpa dia sekali seminggu je . 
dan yang penting kredit pun tak guna banyak lah kan ? hahak XD

I must trust him but cannot 100% 
hurmmm :(
lau macam ini . shera pun nak cari kerja jugak lah . nanti taklah bosan kan lau
dia tak masej . tak call or tak jumpa  ?
sooooo !!!!
keep it up girl !!! you must trust your teeeeeeeeet ! 

P/S: awak, kerja baik-baik taw . jgn mengular je taw
makan jangan lupa jugak .
 kerja rajin-rajin. ada mase orang
terjah kat sana yek . hikhik . ape pun sayang awk lah budak busuk !
remember me always taw dear !!
(jiwaaaaaaaangssss..... yukssssss :P )
Tumblr_lclbs6m9oq1qa86w3o1_500_large

ok lah 
that's all for today 
i love you all's
muach muach ! :*

-nur syahiera-