" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





kak aun kahwin:) }
Sunday, 17 February 2013 | 15:52:00 | 0Comment

Assalamualaikum . .
olla .  bonjour . annyeonghaseyo . konichiwa . hello ! !
hah !! macam-macam bahasa shera tahu taw . hikhik :P
tak salah kan kita mengenali bahasa lain .
ok back to the point . first of all . shera nak mengucapkan
"SELAMAT PENGANTIN BARU"
kepada kak aun dan abang fairuz . semoga berkekalan until jannah
InsyALLAH~ :) ok .pada tanggal 8/2/2013 kak aun nikah and

majlis sanding berlansung di Johor .... pada 10/2/2013
sepanjang majlis tu berlangsung camera asyik
dok melekat je kat shera tak mahu nak galih-galih . haha .
you know what shera kan candid's person . ngeee ngeee ~ . :)
ok sekarang youalls lihatlah hasil kerja shera yang biasa-biasa
je ni . sorry sebenarnya banyak gambarnya adalah dalam 625 keping
tapi shera pilih yang mana "the best" je . :P sila-sila


(giler ar diorang ni. thats my cousin ! . funny right like soldier)

(ala tomey-tomey . my cousin @ my son's)

(candid my us ! mira aaannnddd meeeee ! )

( we are cousin ! me . ika and mira - giler's )

(smile asyraf ! hikhik :D )

( just us ! )

(me and mira :p)




( we are no sibling's but we are cousin (: )

( cantiknya I ! [perasan :P] *love for ALONG !* )

(aksi giler-giler kami :D )




(macam mama kan ? hah ! berangan sudah ! )



( besar tak keluarga shera . ni tak cukup lagi ni . ada lagi sbnrnya)

(asyik gambar shera je kan . don't boring youalls :P )

( muka shera lagi. sabar ea ? )

( my aunt yang hermmmm !! tak pape lah :D )

( which one is beautiful ! ofcourse lah shera kan ![perasan!] )

macam mana enjoy tak tengok gambar yang macam entah pape entah
haha . i love my family damn much . tanpa diorang shera tak akan
happy . dengan keluarga yang sekepala dengan shera . hikhik .
ape pown mase ni lah kiteorang rapat antara satu sama lain .

ok lah thats all . please go to next chapter ! tata :)