" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





i year 7 month :) }
Sunday, 31 March 2013 | 13:46:00 | 0Comment


Assalamualaikum :)
pada 30/3 adalah hari paling happy buat shera 
you know what ?
pada hari itu merupakan hari anniversary dengan hubby lulabby shera yang ke
1 tahun 7 bulan
wah ! lame kan shera rapat dengan dia . shera mengenali si dia :) 
shera cuba sayang pada dia ( awwwww ! jiwangs ! )
hikhik :)
tapi pada anniversary tu shera sunyi . hubby busy ...... :'(
tak text shera pun ? wish pun tengah malam je . 
dia buat ape pown shera tak tahu yang shera tahu dia pergi tengok bola 
JDT VS T-TEAM 
hurmmmm
shera nak merajok lah macam ni . geram tahu tak ! tunggu dia .......
lambatny dia nak reply masej shera . hurmmmmmmmmmm
haish ! menyampah dengan dia . huh !
shera minta adiah ? tapi dia buat tak tahu je !
hurmmmm
awak ! shera benci awak lah .......
awak lupakan kita ...... awak merayap je tahu tapi shera awak tak ingat pun !
menyampahnya kat awak !!
macam nak gigit-gigit je awak tu ! hesh !!!!!
huh ! dah lah . shera nak merajok kat awak !
tak nak kawan awak !

ok please read the next story . . . .
scroll scroll ke bawak ea ? *sakit hati *