" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





I'm working now :) }
Sunday, 17 March 2013 | 11:35:00 | 0Comment

assalamualaikum :)
haaaaaai semuanyaaaaa . rindu shera tak . hikhik 
dah lame tak menjejaki blog . totally shera buzy sangat . dah kerja lah katakan .
ok shera keje dah dkat 3 minggu dah . kerja teeeeet 
haha . kerja kilang lah . kilang biskut :( tahu korunk nak gelakkan shera kan .
alaaaa . janji dapat duit dengan cara yang betol . ape shera kisah kan :P
ok mase first time keje tu dah memang-memang lah balik shera melalak . actually
bila time first day keje je mesti nangis . mesti punye . yeee tahu shera gembeng !!
tapi nasib baik uppa(along) tenangkan shera . lau tak mesti satu hari nagis je kerja
huh !
shera kerja daripada pukul 7 sampai 4 petang je . tak lame kan ? dah macam pergi
sekolah plak kan ? haha :D 
kat situ kan shera dikelilingi dengan makcik yang dah kawin . haha
ad cik imah . cik imah . cik wati . cik normah . cik ros . cik anis . cik zai . cik dahlia
cik ayu . cik ida . kak ain . hui . aunty foong . aunty tan . kak nurul . koko 
yang paling the most shera hate ialah cik pah !
you know what dia nie kerek giler taw . tak suka dengan dia ni . hais !
tahu nak marah orang je . menyampah !
anak dara tua lah katakan . hikhik ( nak mengutuk dia sekejap ! ) :P
dia tu kalau boleh kerja nak serius je . bosan ar lau nak serius je kan ?
kadang-kadang dia tu mcam ! eeee !
penah sekali dia cakap shera ni tak paham bahasa ? amboi
lebih taw minah kerek ni ! ad jugak tu dia cakap cik normah bodoh cuma dalam bahasa cina
dia ingat shera tak tahu ke ? macam bagus sangat je dia tu taw ! benci giler dengan dia
ala punchcad shera dah ada merah2 dah . alaaa lambat 2 minit je kowt ? kadang2 seminit pown
nak di kira . aish !!! kat situ kawalan dia ketad nak mam giler
xpi tape selagi shera boleh tahan . shera akan tahan . haih !! :X
ermmmm . ape pown shera kadg2 happy kerja kat situ kadang2 tak pun . 
lau kene sudu keramat tu . haish ! mampus lah den coz diaorang pakai target
mesti shera yang paling tercorot sekali . hahaha :)
ada shera kisah . lantak hang lah ea ?
kekadang minah kerek tu tengok shera badi giler . macam nak kasi penumbuk free je kat dia tu .
penah sekali dia turun kat tempat production . alaaa dia buat kerja lagi lambat !
dah2 tak mahu tambah dosa ag . heeee~
yang paling buat shera happy kan . tiap balik je mesti uppa ambik
lau terlampau buzy sangat dia tak akan ambil . shera have to naik transport kilang tu . 
huhu :)
2 minggu je shera kerja dah dapat gaji . dapat lah 2 lebih je . beli macam2 lah jawabnya kan .
beli beg . kasut baru . huhu :)
yang lebih shera beli baju . hoho . 
ok lah tutup cerita pasal kerja . now cerita pasal ?
lagi beberapa hari je lagi result SPM dah nak keluar . aiyooooo !
berdebar say ? takutnya . nak bagi harapan tinggi takut kecundang so redha je lah ea ?
yang penting shera dah berusaha sedaya yang mungkin :) 
ok lah sampai di sini sahaje lah ea ? shera berblog . lau nanti ada masa shera story lagi 
i love you uppa ! 
hahaha 
muach muach !
xoxo

~shiera~