" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





This is my life :) }
Sunday, 31 March 2013 | 13:44:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
(ceritera 1)
hai hai semuanya !
mesti korunk nak tahu shera dapat berapa ? hurmmm :)
alaaaa . biasa2 je . tak pandai sangat pun shera ni . bolehlah . credit tu ada lah tapi yang 
membanggakan shera ialah hubby shera . you know what ?
dia belajar main-main tapi result dia gempak woe !! lebih hebat daripada shera
hikhik :) tapi tak leh puji lebih-lebih nanti sayang shera kembang !
hahak :P
ape pown ''SAYANG ! I'M PROUD OF YOU '' 
ape pown awak minta . kat mana pun awak dapat tawaran shera tetap sokong
awak . 100% shera sokong awak ! !
 heeeee~
ok lepas je dapat result shera terus simpan . hahaha 
pale shera pening nak memikirkan course ape yang sepatotnya shera ambil
banyak sangat surat cinta daripa kolej dan universiti swasta shera dapat . hurmmm
ape pown kan ? hah ! lupa plak . yang shera tak sangka killer subject shera boleh dapat macam tu
Additional mathematics shera lepas daripada tahap gagal dan 
prinsip akaun dapat wow ! hebat shera tak pernah dapat sebaik cam ni . huhuhuuu
ape pown shera bersyukur coz shera tak ada D E G 
ok ok sekarang kita pergi ke next story 

(ceritera 2)
tahu tak shera ponteng kerja 2 day . 
hahak . suka hati shera je kan nak cuti macam tu 
xpi nasib baik tak kena pecat . huhuhuuuu
tapi yang menyedihkan shera kak ain dah berhenti atas sebab tertentu . hurmmmm
rindu kak ain !
bila nak cakap ngan kak nurul mesti terpanggil nama kak ain ?
wargh !!
rindu nak dengar kak ain nnyi + suara dia cam petir tu kan . hahahaaa :)
kak ain ! shera rindu kak ain sangat-sangat taw 
balik lah kerja balik :(
hurmmmm . ok shera ponteng shera pergi bercuti ke desaru . hikhik 
habis semua orang pergi bercuti ! shera pown nak pergi bercuti jugak !
jeles lah katakan ! 
agi pun shera kerja sampai akhir bulan 4 ni je pastu nak berhenti 
tak tahan woe dengan minah kerek tu . pempuan perasan bos tu . and supervisor yang berlagak tu
aish !!
ok lupakan . . .  kita tengok kenangan sepanjang di DESARU 
















banyak lagi sebernanya tapi maleh lah nak masukkan semuanya
cikt-cikit jadi lah 
ok that all for this week
i love you sooo munchies ! :*
muach muach
xoxo

~shiera~