" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





its a long journey :)}
Saturday, 18 May 2013 | 10:43:00 | 0Comment

haaaaaaaaaaaaaaaaai 
assalamualaikum :)
rindu shera tak . hihi . dah dekat sebulan shera tak update blog . .  hurmm
no time honey . dengan kerjannya lagi . hihi 
now what ? shera baru je habis orentasi tingkatan 6 . 
sebenarnya shera dapat matrik tapi hurrmmmm shera tak nak pergi coz
it to tough lah . shera jenis tak boleh belajar push-push sangat
nnati boleh jadi stress taw . hurmm
ingatkan best lah masuk form 6 rupanya . indah khabar dari rupa :(
yelah sekolah orang kan mesti lah tak biasa lagi ....
soooo shera ambil keputusan untuk masuk kptm lah . . 
poli + universiti pun shera tak dapat . . hurmmm
ibu suruh masuk poli je senang coz dekat 
tapi shera tak nak . baru nak merasa hidup merantau 
hurmmm
tengoklah macam mana nanti kan ? shera terima apa je .. except matrik 
shera tak nak ! macam menyesal apply matrik taw . haishhhh
ok . . mase hari guru kan shera pergi tengok movie with my hubby 
movie '' star trek in to the darkness ''
totally awesome lah ... dah lah hensome pelakonnya ... heronya handsome taw 
cair shera tengok . dah lah matanya biru ..

totally memang awesomeeee . rugi if tak tengok movie ni :)
ape pown thanks kat hubby coz bawak shera pergi tengok . . 
ok lah shera dah tak tahu nak cerita ape lagi
the end


~shiera~