" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





what my destiny ! }
Friday, 24 May 2013 | 13:05:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
haaaaai , seminggu yang lalu shera merepek meraban tak tahu nak entry ape kali ni
so this day shera decide nak share about that tittle
sound like scary kan ??
hahaaa :D
ape pun shera have to face it because umur makin meningkat .. semua orang
nak ada kerjaya yang dapat dibanggakan  . same goes to me . 
i wanna be a teacher but bila di fikir balik . terlalu ramai sebenarnya cikgu sekrang
expecially perempuan ...
to me shera rasa my heart . my soul masih dekat sekolah lagi walaupun umur dh 18 tahun
tapi hati masih kat sekolah . berat rasanya nak tingglkan sekolah . rindu kawan-kawan 
cikgu-cikgu :) but nak buat macam mana dah lima tahun shera bersekolah di situ . 
macam-macam kenangan kat situ ad . kalau cinta monkey biasalah ada kan . hahak .
tapi .. entahlah shera rasa dah boleh dibuat novel taw about my memory at school .
ok . npaew shera terlalu formal sangat ni . chill shera !! chill shera !!
hihi . you know what ?
result shera kan tak berapa nak banyak A sangat kan . .
so apply upu tu tak dapat lah kan . . alaaaa bukan rezeki nak buat macam mana
terlalu ramai student yang terlebih pandai sekarang ni kan . hihi 
so shera decide nak pergi KPTM je lah . . kolej poly tect mara ... kat KL 
dapat diploma in human resourses
hihi . bye bye johor . . hello KL mybe . . hihiiii
ape pown shera tetap dengan keputusan untuk tolak matrikulasi . bagi peluang yang nak pergi
shera tak nak presure diri lagi . shera nak study dengan relax . shera ni jenis
tak boleh presure nanti my hubby yang sakit sebab dengar shera menagis je . . 
i love you uppa !
hah ! dah lame tak panggil dye uppa . . hahaaaaa
hihii
hurmmm
ape pown kepada yang dah nak start belajar tu kan 
ALL THE BEST YAW !!
take this as challenging yaaaaaaa
fighting ! fighting !

ok bubye
i love u 

~shiera~