" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





Family Day JRKV :) }
Tuesday, 24 September 2013 | 01:06:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
annyeonghaseyo . olla . bonjour . hai . 
todaykan shera nak share story about THAT ! tittle . hikhik
pada 21/09/2013
ada family day JRKV . semua warga JABATAN REKA BENTUK KOMUNIKASI & VISUAL
ada family day . tapi tak semua yang datang , paling memeriahkan cume budak sem 1 je . huhu , 
semangat sungguh budak sem 1 ni . alaaaaa . junior lah katekan 
bebaik lah sangat ! :p 
soooo jom tengok moment kiteorang . hikhik :P 
lets begin :)











(tarik guni - menang tempat 1 ) :)
*amar menggunakan segala kudrat yang ada untuk menarik fai . muka cam nak melabur je amar ni .
hahak :P *


(batu bata - tempat ke-2 ) :)

( bowling kelapa - menanggung kekalahan :( )
* cik baiti buat ape lah tu kan . angkat tangan cam tu . hahak . lol !! *

(paip bocor - tempat ke 3 XD )
* time ni lah paling best coz men air . letcrer simbah air kat kteorang . aishhhhhh !! sabar je lah . 
sume yang ada kat situ means group shera basah except amar and arie *

with pensyarah prologue . . 
hah ! pensyarah ni lah yang simbah air kat kteorg time game paip bocor tu :P 
sangat friendly orangnyaaa . best belajar dengan dye :)

gurls og DRG1A . 
ni sebahagian taw . . ada 8 orang tidak diketahui :P

iman . amar and arie 
* dyeowg lah laki melayu terakhir yang men sukaneka ni . yang len sume perempuan . hahak !! *

time ni lah kteowg berebut2 makanan 
almklumlah hamper sampai 3 lah katekan . hikhik . 

malam ahad tu kat hi tect 3 kteowg uwt party jajan . . sume jajan yang ad . kteowg makan !!
perempuan je ok !! laki tak termasuk . ada paham !
apa pown . JRKV adalah jabatan yang penuh dengan event . 
syok woe !! jabatan len ada tak ?? tak ada kan ??
jangan jeles you all !!
hahahaaa . lol !! 
ape pown best sangat dgn dyeowg . dyeowg happening !!
kepala masuk air je kan . boleh layan lah dengan dyeowg ni kan ??
hikhik :)
ok lah . that's all . hope dapat jumpa hubby malam ni .
tata 
xoxo
assalamualaikum :)

~shiera~