" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





i miss him :(}
Monday, 23 September 2013 | 01:05:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
hai . hello . annyeonghaseyo . bonjour  . olla 
hikhik
ok . sekarang shera ada masa sedikit for update blog . . 
you all see tak my tittle entry . 
guess what ?? ermmmmmmmmmmmm
ekceli . shera miss him soooooo much 
dah sebulan lebih tak jumpa . asyik whatsupp . viber . wechat jeee
video cam pown jarang sebab masing-masing busy kan . ermmmm . 
shera faham lah . shera pown busy jugak dengan bnayk assngmntny lagi  . 
jadi budak graphic ni sush taw . a lot of project kne buat
nak-nak lagi dah nak final kan . lagi bnyak project kne buat  mna nak ambik gmbr besi karat . 
mana nak buat layang-layang . mana nak buat buku cerita . haishhhhh !!!
tension sangat . otak cm serabut je .
 
hurmmmm :'(
i really really miss him soooo much
bila dia nak balik pown tak tahu lah . bila tanya mesti dya jwab
'' nanti orang baliklah . owg balik . owg cari syg k ? jgn risau lah ''
dya tak tahu tiap hari aku tanya bila nak balik . bila nak jumpa . hurmmmmmmmm
shera tahu dya bnyak assgnment . shera pown same . 
shera cuma nak jumpa dya . 1 hari pown jadilah . i totally miss him sooo much :'(
'' awak ! baliklah . saya nak jumpa awak !! ''
hurmmmmm
ok lah thats all for my luahan for today . hurmmm
hope shera dapat buat yang terbaik for final project and soo on 
pray for me ya !!
i love you 
i missss you soooo much Mr MSZ !!

~shiera~