" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





Open House DRG1A / JRKV }
Sunday, 15 September 2013 | 01:20:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
annyeonghaseyo . bonjour . olla . helloooooooooooooooooooo !!
hachuuuuuuuuuuuuuum !!
adoi ! berhabuk dah blog shera . dah lame shera tak update kat blog kan . . ermmm
shera tak ada masa lah . since further study at PIS ni kan
shera lebih meluangkan masa dengan Mr A shera aje taw . . Mr ASSNGMENT !!
a lot of assngmet kene buat . . .  jadi budak ART ! ni susah beb . . 
let you all imagine . daripada akaun kepada art
kan nameny tak sekufu tu . . haha . ape pown shera tengah menyesuaikan diri jadi budak art
or lebih dikenali budak grafik design . .( nak show off sikit lah :P )
ok . nw shera nak storymorry about !!
open house DRG1A / JRKV 
time : 30 / 8 / 2013
ekceli . . banyak sebernanya gambar kiteowg . nak tunjuk kat youalls macam ape je kan
hurmmm . mana yang berkenan je shera tunjuk k gambar tu . . 
let the show begin . . 


hah !! ni jelah gambar yang terpilih . malas lah nak upload banyak . . 
line tenet lembs sangat . ape pown dyeowg sume happening geler
satu kepala bila time ambik gambar
dyeowg sume giler camera tahu tak . ermmmmm
ok lah sampai sini sahaja shera berceloteh
laen kali if ada masa shera bebel lagi panjang-panjang ok   !
ok tata
i love you alls 
muah muah
xoxo
assalamualaikum (Y)

~shiera~