" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





KBIM days :)}
Tuesday, 8 October 2013 | 15:23:00 | 0Comment

Assalamualaikum
hai . .  how are you guys ??
im fine . . .but little bit strees . . cause minggu ni minggu final  . 
so semua project final kene hantar . yelah jadi budak JRKV ni sush ar jugak because kene 
draw . design . macam2 lah . haih !!
tapi tak ape . shera bersyukur sangat dapat belajar kat sini . . biar banyak project but
xda paper final cume project final je banyak . wuuuhaaaaaaa !!
ok lah . dah mnyimpang jauh dah ni :)
ok . . first of all kn . shera kan menyertai KELAB BAHASA ISYARAT MALAYSIA ??
hah !! sekarang shera dah tahu nnyi lagu terukir di bintang . mimpi . setengah mati merindu . 
harus terpisah . selalu ada . sandiwara cinta dalam bahasa isyarat taw . . 
kat poli ni ada budak khas . shera rasa macam tersentuh bila dyeowg tak boleh bercakap + dengar
sebab tu shera nekad nak belajar bahasa isyarat . . ia merupakan bahasa yang sukar difahami
and shera di sokong oleh ibu . ayah + syafiq sekali 
ok pada 5/10/2013 (sabtu )
adalah hari KBIM . malam penghargaan KBIM  .  wahahahaaaaa !!
sehari suntuk dengan ahli KBIM  . best giler lah :) 
pagi sampai tengah hari ada SUKBIM . iaitu sukaneka and futsal kain batik + kain pelikat
kelakar time tuuu . sorry ar tak ada gambar plak ? and then 
petang pulak ada seminar . . penat woe !! tapi makan tu ofcoz lah dapat kan . hikhik
and malam plak !! paling best taw . . its was superhero night but me ??
not wearing like superhero . . 
ok let see our picture . . 
shera jadi RED RIDING HOOD ( tak ada kene mengena dengan superhero pown )


*niszan pown jadi red riding hood*

*niszan and icah . . sorang red riding hood . sorang lagi become cinderella*

*cinderella - icah and ezza*

*ezza and niszan*
cinderella meet red riding hood 

*pirate of caribbien . .  giant and ????*

shera meet joker !!! oh no !!
erghhhhhh !! so scary !!! ;x

*mumia + ghost(abang senior)*

*shera also meet iron men*

*niszan with president of KBIM . it was peterpan*

*shera with abang ari(peterpan) . . he is president of KBIM club*

*princess of arabian*

*my group . . it was lengkuas group*

*another lengkuas group*

so how it is ??
fun right ?? it was first time i weraing red dress . . .
i never think to wear it !!
heheheeeeee
and this is first time i enter kelab who buat event kene pakai costume cam ni . . 
hahahaaaaa
apa pown sekejap je dah nak masuk sem 2 . . bermakna shera menjadi senior
og KBIM right now ?? but shera belom mahir sangat lah . . hope ??
dapat catch up semua apa yang di ajar ok !!
ape pown fun giler malam tu
hope tahun depan berkesempatan join kelab tu lagi . hope sangat  . . heheheeee
ok lah that all for today . 
wish me luck for final ok . . 
i love you all
thnks coz read my blog . . 
xoxo
assalamualaikum 

~shera~