" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





Terasa diri ditipu :O}
Wednesday, 2 October 2013 | 18:43:00 | 0Comment

assalamualaikum wahai pembaca . hek hek ,
today shera nak share some story . . see my tittle kali ni . ermmmmm
korunk rasa agaknyaaaaaa ???
ape story disebalik tittle ni .
ok let's begin :)
macam ni ceritanyaaaa

semalam kan shera outing dengan kawan . . .
jenjalan nak beli baju for malam 3k lah konon tu kan ?? first ?
kiteorang jenjalan kat pusat bandar . .  cari topeng for malam penghargaan KBIM plak .
aishhh ! berapa bnyak malam dah . . sabar dulu k . . nak sambung balik ni ?
lepastu shera jenjalan plak ke kip mart pasir gudang . .
min dapatlah beli baju merah menyala tu kan ?? erghhhh !!
lepas je jenjalan kip mart kiteorang park kete sewa alaa alaaa suzuki swift tu kan
time tu shera ekceli dah patah hati bub . . syafiq tak balik taw . ermmmmm
sedih sangt . baru nak jumpa kat bazar karat . ermmm . sekejap pown jadilah kan :(
lepastu singgah galeria kotaraya . saje jenjalan kan ? before tnggu bazar karat buka
kiteorang makan dulu kat food court galeria kotaraya tuuu . . .
pastu tetibe Mr MSZ call tanya . . yg acap balik pastu nak bagi barang kat shera
shera cam ermmmm . .  pastu shera cakap dengan dyeowg .. . kite tak yah balik lah
shera nak tunggu acap bub acap nak bagi somethings . .
pastu shera shopping lagi taw . .  shopping pnye shopping
kiteorang gerak bazar karat plak ??
sampai je bazar karat shera pun jenjalan . tak beli pape pown coz duit tak ada kan
save money lah katekan . hikhik :P
n then time dekat mana ntah syafiq telefon yang acap dah sampai skudai
ok lah . . shera tunggu lah bub acap terus gerak bazar karat
pnye tnggu pnye tunggu  . . syafiq call yang acap dah sampai
and acap tanya shera kat mana . .  shera cakap lah kat ocbc bank ??
kat kedai cd . . . bub dyeowg tengah tengok cd kan
hurmmmmm .  . shera amik keputusan nak call acap xpi acap tak angkat taw
aishhhhh !!! geramnyaaaa . . .  manalah acap ni !!!
so shera cakap kat syafiq suoh acap pergi ocbc bank  . .  betul2 depan bank tu . .
shera tunggu lah kan .  .
sementara tunggu  . . shera berangan jap tengok sekeliling . . tetibe tertoleh ke belah kiri shera
jeng jeng jeng guesss who ??

terus shera jerit slow2 !!! '' saaaaaaaaaayaaaaaaaaang !!! ''
bukan acap tapi syafiq . . tergamam shera di buatnyaaaaaaa . .
dah lah dye bagi suprise . . . shera terus tumbuk-tumbuk dye . .
marah-marah dye coz balik tak bagi tahu !! aishhhhh !!!
awak ni kan buat saya sakit jantung je taw !! balik tak nak bagi tahu !!!
and shera perkenalkan dekat mira n ayen . dyeowg terkejut  . . bub 1st time jumpa kan ??
terus shera senyummmm jeeeeeeee  . . hihi .
lepas tu . . syafiq tanya nak hadiah tak ??
shera cakap lah nak . . terus dye kuar kan cincin . . heeeeeee
happynyaaaaaaa . . truly I MISS YOU :(
pastu dye kate ?? nak apa-apa tak orang belanja . . hihi
ape lagi . shera minta dye bayarkan

(our ring)
(palazo pants)

lepas itu . . kiteorang pergi makan kat stulang :)
lepas je tuuuuuuu :(

dye dah nak balik kulai .. . dan shera stay kat luar means tidur kat luar . .
bub esok nya ada explorace dengan budak sem 3 . .
shera dapat jumpa dye sekejap jeeeee
and dye janji yang dye akan jumpa shera time hari raya haji nanty  .
tak sabar rasanyaaaaaaaaaaa !!!!
ok lah sampai disini sahaja storymorry shera
nanti ada masa shera story lagi
ape pown thanks you sayang coz bagi kejutan yang cam ermmmm tu
+ belanja seluar lagi . give me rings
make me 1 day happy
thanks sayang . that my birthday present and anniversary present tooo
btw . .
happy anniversary 2 years 1 month 2 day dears
hope . . kite akan kekal sampai ke akhirnyaaaaaa . amin ~
i love you deep deep inside my heart
hikhik
xoxo
assalamualaikum

~shiera~