" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





thank you and i love you :)}
Friday, 10 January 2014 | 12:56:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
hai dearest ! ! hello . . . first of all shera nak say happy new year ?
belum terlambat lagi kan . actually shera sangat busy dengan semester baru ni kan 
terkejar-kejar mana nak siapkan assingnment lagi . mana nak kemas rumah . . 
hikhik 
ape pown . pada tahun yang baru . pada permulaan yang baru . harap anda semua dapat tanam azam yang
baru serta dapat capainya.
insyALLAH . .
ok lah shera nak story sikit about my title
''THANK YOU AND I LOVE YOU''
you know what ?? this entry i dedicated to my beloved hubby lulabby

yang sekrang berada di KL . .
dan shera berada di JB . nampak tak jauhnya kan ??
hahahaaa . . tak ape lah . berkorban demi masa depan masing-masing
ok lah . . actually
shera nak ucap
terima kasih banyak-banyak
kat u . because u 
-u sabar kerenah shera
-u sanggup drive dari jauh semata-mata nak jumpa shera
- u sanggup amek shera kat rumah sewa
- u spent money for me . .  for make me happy
- u always be there for me as long i happy or sad or im angry
- u always make me happy 
shera really2 appreciate dengan ape yang u buat . . 
my mistake make u did not trust me like usual
im so so so sorry dear . 
trust me . . i really2 love love you deep deep inside my heart
anyone cannot replace you in my heart . shera terlalu menyayangi dye
terlalu sangat . sampai shera sendiri takut nak berjauhan dengan dye
tapi apakan daya . shera have to korbankan demi masa depan kite . 
U
dont you ever feel that i can leave you
dont you ever feel that i can stop for miss you and love you
remind in your head
that i can't leave you . i can't stop for love and miss you
kite dah jarang jumpa . . dah jarang nak whatspp , . 
hope sangat u dapat kekal kan your felling . . 
p/s

U
semester baru ni . shera nak u belajar rajin-rajin . dapat kan 4.00 nanti . 
im very2 sure that you can get it . jangan lupa kat god . family and also me
jangan lupa makan . if u kurus . shera tak nak jumpa u . 
nanty semester break meet me ASAP . 
jge diri kat sana . jangan nak boros selalu . . 
jangann nak berfoya-foya je . jage kesihatan tu . 
shera jauh dengan u . hope u can jage diri . 

shera sedih bila nak berpisah sementara . yelah . cuti kiteorang tak sama
urmmm
kan johor dan tukar cuti . urmmm . darpada jumaat dan sabtu 
so tak same lah . hope sangat nanti cuti semester shera dapat jumpa dye .
sekejap pown tak ape lah :)
ok lah sampai di sini sahaja shera berceloteh pasal hubby lullaby shera
hope kalau ada masa nanti dapat jumpa lagi 
ape pown 
'' THANK YOU AND I LOVE YOU ''
'' MUHAMMAD SYAFIQ BIN ZAINUDDIN''
sayonara dearest bloggerst
tatatititutu

~sheira~