" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





10 reason why i love him :) }
Friday, 14 February 2014 | 12:28:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
hai . . 
apa khabar ?? sihat tak ??
shera always sihat cume ada satu hari tu shera demam . . . entahlah kenapa ??
but now im ok ! 
heheeee
now ?? back for my entry  . . 
shera malas lah nak cerita life shera sekarang ??
a lot of memory ada . . 
macam2 berlaku when kite dah berdikari kan ??
terutamany masalah kewangan ?? that the main point ny . . abez dah setiap minggu asyik merayap je
\heheee  . . .bosan lah u olls duduk rumah . terperap je . . .nothing to do an ??
so merayap lah . . paling jauh pown ksl je . . dekat pown kat depan2 je ni
hikhik . . 
hurmmmmmmmm
ok lah lets begin ??
10 reason why i love him soooo much ???
you know what ?? 
sebab-sebabny adalah ??
1) dia baik ( semua orang baik kan tapi dia lain )
2) he treat me different ( ye lah im her special one kan mestilad dy layan lain dpd yg lain ??? *perasan* )
3) dia sanggup korbankan masa dia semata-mata untuk aku ( drive laju2 semata2 nak celeb bufday ak*love you hubby*)
4) dia dah spent a lot of money for me ( buy me cloth . food . . . movies * but me ??* -.- )
5) dia sanggup jemput aku dpd umah sewa balik kulai balik ( how sweet you are . that why i love him )
6) dia kuat membebel ( ckp owg . . u pown same . . bila dah bebel mengalahkan mak nenek lah :P )
7) suka menyakitkan hati owg ( kuat menganjing !! ! ! benci you !! ) 
8) dia  tahan perangai aku yang tak menentu ni ( i thu lah i ni mengada sikit but i l y ok ! )
9) dia faham aku ( ape yg ak suruh mesti dy buat . . . .and i l y =.= )
10) he loves me soooo much . . . how he treat me . how he caring me make me realize that youre mine
forever + i don't want lose him . .  i appretiate what you done for me
i do love you so much hubby 
i love you deeply so much
nanti minggu depan kit jumpa ea ???
jangan lupa orang k !
keep always in mind :*
entry ni tak ada kene mengena dengan hari velentime days . . . 
entry ni sesaje je sebab shera tak ada idea nak type apeee ??
so just for him je lah  . .. 
i do love you . and i miss you MR PANDA . . . 

ok lah that all . . 
bye
have a nice day everyone :)
tatataaaaaa
assalamualaikum 

~shiera~