" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





pesta layang-layang :)}
Wednesday, 26 February 2014 | 00:06:00 | 0Comment

Assalamualaikum
hai . . you alls sihat ??
shera ermmmmmmmmmmmm terlebih sihat sangat . . hikhik
cume keletihan je bub a lot of assgmnet nak nak dah nak dekat final ni kan 
mesti banyak kerjanya . . hikhik . . 
ok lah pesta layang-layang ni bermula pada
19/2-23/2/2014
nak kate best tu bolehlah . . kite dapat lihat  . . . pelbagai bentuk layang-layang yang ada
macam2 jenis bentuk ada dan shera tak cpture pown moment tu sbb panas sangat lah
berangin tapi cuaca panas sangat 
cume shera photosoot gambar keluarga je . . hikhik
gambar housemate aka classmates
nak tengok tak ?? ok
jom . . lets begin









nampak tak kiteorang berselfie 
depan ramai orang lak tu . .. hahahaaaaaaaaa
peduli ape ?? muke sume tak malu hahahaaaaa
ok lah sampai sini je . . 
i love you
tatatata

~shiera~