" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





Bagai langit dan bumi :(}
Tuesday, 20 May 2014 | 09:06:00 | 0Comment

Hai . Assalamualaikum . . . Dah sebulan Shera tak update blog kan kan ????? Tapi kali ini Shera coming out with 1 entry yang cukup sadih . Haih !!! hurmmmmmmmmmmmmmmm :'(  entah lah semenjak ni Shera selalu terfikir antara Shera dengan Mr S ni macam langit dan bumi . Ermmmm nak tahu kenapa ??? Hurmmmmm Shera ni bukan lah fashionable Shera macam selekeh . Tak tahu nak pakai ape ??? Sometime coming out with tshirt jeee . . Hermmmmmmmmm . . Selekeh kan ??? Sometimes Shera scroll lah Insta friend dy . Wah !! Sume cantik + pandai bergaya tapi Shera tak ??? Selekeh kan ?! Shera dah lah tak pandai make up ... Hanya oles bedak je lepas tu keluar ??? Hurmmmm :'( kekadang Shera main pakai ape yang ad sampai lah kene kutuk sebab tak kene apa yang dipakainya . Hurmmmm sebab tu Shera takut nak berfesyen . Shera tak yakin dengan style Shera . Shera selalu scroll Insta tengok style terbaru . Macam mana nak bergaya . . How to gaya kan dengan pakaian yang Shera beli k ?? Or fesyen terbaru ?? Ape yang hot sekarang . Hurmmmmmmmmm . . . . Cuma bila Shera gayakan sume tu nampak macam kelakar je ??  I don't Know why ... :'( sedangkan dy pandai bergaya . Smart jeeeee . . Sekali jalan dengan Shera yang selekeh ni . Mesti dy malu kan ??? Hurmmmmmmmmm . . Lagi satu bagai langit dan bumi ialah . . . Hermmmmmmmmmmm . . . Shera ni tak pandai masak mcm ex dy . Sume tak geti . Buat Shera will try my best . Shera mcm hermmmmm i don' know what to say ... Shera terasa sangat kalau kene kutuk masakan tu . Shera tahu Shera ni tak sehebat ex dy ...... Tak sepandai ex dy yang teror masak . Hermmmmm . Shera cuma pandai buat DIY je .... Hermmmmmmmmmmmmm . Macam langit dan bumi kan ??? Shera terasa sangat macam Kite tak sepadan ? Kenapa ? Apa yang Shera suka . Dy tak suka .  Apa yang dy suka Shera tak suka Citarasa Kite berbeza . . . Hermmmm . Sedihnya hati ini . Rapuhnya hati ini . . . . Nampak kan ?? Dunia kita tak sama ?? Macam mana Shera nak kuat untuk mempertahankan hubungan ni . Shera tak mahu ianya hilang di tengah jalan . . Shera tak mahu . How i love him so much . Shera terlalu menyayanginya . Terlalu sangat . Dy bagaikan kawan baik Shera . Hubby . Sometimes dy jadi counselor Shera sometimes juga dy jadi cheer leader Shera . Hurmmmmmmmmmmm . . . Haih !!!!! Ok lah thanks Allah for today .  
Take care
  

~shiera~