" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





pape je :) }
Tuesday, 22 July 2014 | 22:20:00 | 0Comment

Assalamualaikum :)
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai !!
hachimmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!! banyaknya habuk kat blog ni . . . 
penatlah nak bervacumm . bermop ni . habis nanti . bersin !
i need mask ni cover my nose yang sensitive ni . hekhekehekeeee :D
ok lah shera dah melalut dah ni . . . heheheeee
you know what this is first time shera berpuasa dirumah sewa . mana kne bangun sahur for masak . . 
gilir-gilir antara bilik an ? sometimes ad hari tak sedar . . means semuanya tak sedar . .
so tak bangun lah jawabnya :) 
banyak yang shera learn taw . how to be a clean person . how to be a housewife nanti an ??
ecewah ! 
hahahak !!
memang lah . im a girl an ? one day i'll be a woman who stay at kitchen an ?
so this is the time i should learn all kind of things :) 
heheeee :)
ok ok . i know melalut lagi tapi shera nak share pasal berpuasa di rumah sewa ni . 
pengalaman ni wei !
pengalaman paling berharga ialah pergi bazar lah kan ?
pergi kul 6 sometimes kul 6.30 . . 
so balik terus buka lah kan ?? penat lah jugak nak naik tebing . . jalan2 tikus tu lagi . . 
dah macam nak semak dah dengan akar kayuny lagi . batuny lagi . .. 
asyik tersadungny . jatuh belum lagi . . mintak dijauhkan lah ea :) 
ok ok  lets start with my entry 

dikesempatan ini saya NUR SYAHIERA serta keluarga :)

mengucapkan SELAMAT HARI RAYA . MAAF ZAHIR DAN BATIN 
maafkan lah kesalahan kami sekeluarga 
sekiranya ada yaag terguris dihati ke ? di luar hati ke an ? secara sedar ataupun tidak
maafkan lah yek ? 
kosong-kosong youalss :) 
ehem ehem . . 
nak berpantun jap . . .

Tangan dihulur maaf dipinta,
Erat hubungan sesama kita,
Semoga gembira di hari yang mulia ini,
Salah dan silap harap dimaaf,
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf Zahir dan Batin.

Selamat Hari Raya Aidilfitri,
Maaf sekiranya ada tersilap,terkerek,terover,terkurang,terpoyo dan semua ter lagi.
0-0 aaa.



Di Aidil Fitri Mulia,
Maaf Dipinta andainya TERkasar Bahasa
TERsilap bicara
TERmarah yg x kena
TERtanya yg x tentu hala
TERsasul yg x sengaja
TERpukul kat mana2
TERpinjam harta benda
TERmoody x semena2
TERumpat bila2 & macam2 lg yg TERsalah & TERsilap.
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI


ok lah thats all 
sayonara youalls 
hikhik . . 
tak lupa jugak say sorry to Mr S saya tu . . 
tu nanti kene buat personal . . 
bak orang kata . b2b lah katakan :)
tahun ni tak same colour . . :) 
ok
tatataa



~shiera~