" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





diary 11.09pm (29.nov.2014)}
Saturday, 29 November 2014 | 23:10:00 | 0Comment

Assalamualaikum
Hai . shera kat penang . . cuti2 1 mas sngt lah sngt . x thu isnin kne prgi LI . first day LI . hurmmm shera hope boleh adapt lah dgn suasana baru . balik cmpm shera nak nangis tpi nak mengadu dengan siapa ? Dia xnk dgr pun lagi suara shera dh . xnk thu lgi pasal shera dh . . so shera mngadu pada blog . mgkin skit2 boleh membantu kan ?? Hope sooo . . shera cme kecewa j prmntaan shera tak dlayan even dia ckp shera kwn dy kan ?? Dh owg x sudi nak buat mcm mna . ok . . dalam ttbe jalan . . shera feeeeeeveeeer !! Hate it . . bibir mula kering . mata panas . skit kepala . . shera panas dalam rasany . . hurmmm pastu dgn penang yg panas lagi ni buat shera rasa erghhhhh !!! Nk marah je . feel everybody annoying . . i d k why ?? Mgkin dah lama tak sakit pastu ttbe dgn masalah tu lagi . . trus dy shock and sick . and one more mgkin sbb tu jgk mata shera mcm x betol lak ? Ok shera senany benti kat simpang pulai kat perak rasany pastu shera pergi lah toilet ylah mse tu subuh . . g toilet cuci mke sume . mndi sgala lh kan + solat skli . kluar j dpd tmpt solat tu . nk pergi k area kereta cikcu . ad lah mamat ni dy betolkn rmbut dy . dpd jauh shera tngk j . dlm hati shera ckp its was you ?? Yea !! You . . its you . . and shera nk lh pergi dekat kan skali tngk owg len . hurmmm . . wrong person and shame dgn dri sndri sbb trbawak2 prasaan smpai cm tu skli and lgi 1 shera pergi lah bukit bndera naik kabel car tu k atas kn . . pastu turun j . i saw u again . . naik sama kabel car tu . . shera nk tegur lah tapi bila tngk dgn teliti . . wrong lagi . aiseyman !! Kenapa ni ?? Tak kn smpai cm tu skli hurmmm . . shera tak tahu lah knapa jadi cm ni . mgki  shera belum trima lagi kowt perpisahan ni . shera syg . sngt2  . . spe x syg 3 thun kowt pastu ttbe end up mcm ni dgn ttbe lgi . . huh . xpi shera tak leh nk buat apeee . bkn kehendak shera . shera tak dpt trima lagi . bkn shera layan perasaan tapi hati ni tak boleh nk lepaskn . hti ni masih syg wlaupun mlut ckp bnci sngt . . tpi hati tak ? Shera belum pulangkn hati dy . belum bersedia . . kne amik masa . . mgkin lama . . mgkin shera tunggu dy . . shera berharap and terus berharap yang ni mmpi . . dy main2 j nk uji shera mcm mna . tpi rupany tak . dia serius . . hurmmmm . . u . . mcm mna nk lupak  u . every single angle owg ad kenangan dgn u . terlalu bnyk u . u suruh owg move on kn ? U . . owg dh cbe tapi owg ttp ingt kt u bila kite lalu kt jalan ni . jalan sana . kat mall sni . sana . stiap ad kenangan dgn u . hurmmm . . u . owg rindu nk letak hidung kt bahu . rndu sngt . and u sngt marah kalau owg buat kat public . . haha . . Mse tu owg ase cm huh ! Xnk buat ag dh . n rasa tak nk kwn . . u . owg slalu tngk whspp u . tngk u online . . nk whspp nnty msti u x rply . sbb u kn xnk owg kacau u lagi dh . u kan nak hdup single tk nak ad trikt lagi and xnk ad owg dlm hdup u yg bnyk sshkn u . kuat jeles . kuat bebel kn ? Kuat marah2 . tak pandai jage hti u . ego tinggi . degil kdg2 .  yg terlebih manje dgn u . sbb u j thu owg mcm mna . . u j thu kan ??? Hurmmm . . u owg rasa sngt happy bila u try pujuk owg . buat klakar wlaupun annoying and one more thngs yg owg xleh lpe . u ske joget kt tngk2 mall tu . u ! Malu thu ble u buat mcm tu . owg ase cm nk jauh2 dpd u . . time tu kite happy jeee . . bila u dh start join that group . u berubah . . u x nmpk tpi owg yg prasaan u brubh . . u lgi more agresif . cpt marah . cpt maki . sometime u trmaki owg . owg hurmmm . . you .   terlalu banyak kenangan kite sampai setiap sudut owg x pnh lupakn . . x prnah sbb owg bnyk hutng dgn u . hutang msa . tenaga u . duit u yg u labur for me . . bnyk sngt . . nnty kalau owg ad duit . owg byr ea semuany . .  you . esok 30hb means aniversary kte yg k 3y 3m but semua tu tinggal kenangan . . u lately owg x pnh nmpk u online . u dah block owg kan ? Mgkin u xnk owg keep hntr whspp kt u kan ?? Hurmmm . u sorry . owg terlalu ikutkn perasaan . . hurmmm . . sorry for my miatake sbb tak jage u dgn baik . .  syafiq ? Betol k . ini kepetusn u ? Betol k u nak mcm ni ??

~shiera~