" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





from my heart }
Friday, 28 November 2014 | 10:53:00 | 0Comment

Assalamualaikum
Mungkin bosan sebab shera asyik cerita sedih . yeaaa ni hari2 sedih . saat2 gentir . kalau tak nak baca . keluar jeee tak payah baca . . so mcm mna ? Dh decide nk stay . ok thnks you . .

Parents: dyeowg tak tahu pun bila shera nangis . bila shera rapuh sbb bg dyeowg anak dyeowg ni kuat . . tak mgkin nangis sbb hal remeh temeh . . and shera tak thu nk luahkn mcm mna and shera tak nak dyeowg trbeban dgn masalah shera . yelah shera almost 20 soo dyeowg msti ingt shera kuat and tabah dlm khdupn . . but nowdays shera tak kuat . shera rapuh . . . shera terluka sngt2 .

Friends: dyeowg tak thu ape shera rasa sbb shera tak bnyk luahkn . shera tak bnyk kwn . shera ssh nk kwn dgn owg . nk kne amek mse yg lme bru shera luahkn or share somethngs . . sbb tu dyeowg slalu anggp shera ok j kalau sowg2 . . dyeowg tak thu shera slalu nngis dlm diam . ape yg dyeowg buat sometimes dyeowg lupa kat shera mcm anggp shera tak ujud je . . tpi shera diamkn ajeee tak tnjuk pun shera nngis k . sedih k . bg dyeowg kalau shera boleh sowg2 npe yg len tak leh .

Him : kalau dgn dy . shera jdi diri sndri . seornh yg lemah . yg cepat rapuh . . bila kene suaikn dgn tmpt bru . kwn baru . sokongn dy buat shera rasa shera boleh bngn . . Dy phm shera mcm mna . degil shera mcm mna . . ap shera tk ske . ap shera ske . driver shera . . tmpt shera brgurau . perli . tmpt shera lepaskn kmrahan . bebel lgi . . shera bruntng dpt dy senanny . . sbb dy memahami shera and sometimes dy bnyk bg nasihat . . bg idea . support shera from back . . even dy grng dgn shera tpi shera happy j dgn dy . . tpi itu dlu nowdays shera dh khlngn dy . shera gagal prthnkn relationship ni . shera dh xda tmpt sume tu . . hati shera skit sngt . shera terluka . . shera kne amek mse yg sngt lme for repair blik mgkin lain kli shera tkut nk trima seseowg tu . . sbb tkut jdi mcm ni lah . . dh 2 kli trjdi so shera tak nk ad lki slain dy kalau lh jodoh shera tu dy . mgkin shera prtmbgkn lagi sbb shera tkut angt skng ni . shera jdi fobia . .

Ok bye

~shiera~