" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





salah i ke ?? }
Sunday, 23 November 2014 | 04:05:00 | 0Comment

Assalamualaikum
Hai . . lately shera asyik post sad story . hahaaa . . youalls should listen what im saying because this is my blog actually tapi kalau tak suka . . tu nampak tak kat atas tu ad x so please click . . shuh shuh !!
From this tittle youalls should know right ??
I d k ?
How this relationship like this ? Its my fault right ? Banyak benda yang bermain di fikiran . . keliru sangat . . hurmmmm . . macam mana boleh jadi macam ni ? Sebab i terlalu sayang ke ? I terlalu obses with u k ? Hurmm i d k ? Sometimes i uji u . . xnk pun hntar whspp . . i think u selesa kowt kalau i tak whspp . . dah nampak sikit2 yang u dah tak perlukan i lagi . . yaaa i know lately you busy . i paham . . paham sangat . .  tapi penatkan kalau tunggu . . susah act nak let you go . its hard . . my heart cannot let you go . . i cant . . i dah cuba tapi i tetap akan cari you . i cuba jadi yang terbaik . . i cuba ingat sume kebaikan u . tak pernah pun i menyesal kenal dengan you . i untung sangat sebab u tak pernah merungut kalau i suruh pape . u cuba mengalah dengan i kalau kite gaduh but now . . why jadi macam ni ? Salah i k ?? You masih perlukan i k ? K you nak lepaskan i jeee . . yeaaa i tahu you xnk serius dalam relationship ni . ok i paham . . i try to fix all thing back . . I try ubah my attitude . . i try but hurmmm
 i d k  . . Salah i ke ?
 I nak talk to you but i takut bila bangkitkan hal ni . . i akan kehilangan you . i tak nak macam tu . . i nak you selalu ad dengan i what ever situation i have to face it . tu yang i nak . . i nak you yang dulu . yang dengar ape yang i citer from A to Z . . nak u yg dulu but lately u tak ada pun kalau i need you . tak ada . . you jauhkan diri u dpd i  . i d k ? Salah i ke you jadi macam ni ?  Hurmmmm . . you tahu tak ? When u say kite jgn serius sngt dgn hubungn ni . hati i hancur . . hancur sebab i gagal protect u become mine . . i gagal ubah diri i jadi yang lebih baik untuk u . . hurmm . . salah i kan ?? Kenapa u jadi macam ni ? U . . i tak ada tempat nak share story anykind story even remeh pun . tak ada . . u tahu kan i x leh citer story or masalah yang remeh kat parents i . . tahu kan ?? U . . i need you yang dulu . yg sentiasa ada untuk i . yg tahan dengan i . . u tahu tak i tunggu u whspp me . . . sometimes i jadi terhegeh2 kat u sebab i nk u tahu i selalu ad kalau u perlukan . . i nak u tahu yang i syg u lebih dri u syg i . tak pernah berubah daripada dulu lagi . its been 3 years . . syg i pada u tak pernag berubah . . tapi u ? Salah i ke ? I nak luahkan kat u tapi u sibuk . ke u dah bosan dgn i ? Ke u dah ad pengganti i yang lebih baik dpd i . please saying ? Jgn buat i macam ni . .  dulu i takut nak terima u dalam hidup i . i takut lepas je 2y and half u akan berubah just like my ex . . tapi ternyata itu yg terjadi . . hurmmm . . salah i ke u jadi macm ni ?? U . . i tak tahu nak mulakan macam mana sal kite . yaa u cakap biar masa yang menentu kan . . kalau u jodoh i walau jauh pun u tetap akan cari i . tapi right now . i just want you ada dgn i . tak dpt 24/7 dapat setengah hari pun jadi lah . its make me happy . bila time kite berwhspp tetibe you hilang . . its been a couple hour bru u reply tu pun skjp pastu u hilang . . dlu u reply panjang sangat but now ? Salah i ke you jadi macam ni ? You ? Truly i terluka sangat apa yang u buat tapi i buat endah jeee . . sebab i tak nak lepaskn u . kalau i lepaskn u . . u tak akn ad . . u tak akn layan i mcm u ckp . i special girl to you . . . and sometimes apa yang kite lepaskn tak akan kembali balik pada kita . i nak u hargai sebab i ada untuk u 24/7 just for you . u tahu tak nape i x tidur sume . sebab i tunggu u whspp . tunggu u call . . tapi u tak ada pun untuk i . tak ada . . i saje tipu u cakap i tak leh tidur sebab i nak reply whspp you secepat yang mungkin . . you bila you tak whspp n sudenly you whspp i kan . . you cakap sorry sebab busy n tak whspp . . you tahu tak i tipu u . . i just saying sokey tak pe . owg paham . u tahu tak i terluka sangat . . tapi i ketepikn . i nak jage perasaan u . i xnk buat u serabut . . so  i just leave it . biarkn janji u tahu yg i ok . . u . . i merayu kat u . jgn lepaskn i . biar i terluka banyak sekali pun . please . . jangan tinggalkan i . . i need you ? Please . . im begging you 😭😭

~shiera~