" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





Until when ??}
Tuesday, 25 November 2014 | 13:54:00 | 0Comment

Hai . .
Yeee shera nak mengadu . . mana lagi tempat nak luahkan selain ALLAH SWT dn blog ni . . hurmmm
Shera dah luahkan kat bff shera pastu dy suruh leave sekejap tengok macam mana nanti . macm mna fara . dy xkn cari . . trust meee . . shera tak kisah kalau dy nk tinggalkan shera at least bagithu lah kesilapan shera dpd buat shera mcm ni . 2 kali gnda shera trluka . . hurmm . . ape boleh buat mmg dy bosan dgn shera kowt . . shera bukanny ad ape2 . . tak mampu nk bg pape kat dy . . bila fikir balik mesti shera sedih . teramat sangat . . hati ni bagai nak pecah pastu nangis jeee . . shera dah x mampu dah . dah x kuat mcm dulu . . yaa dulu sebab tamparan dy tak sehebat macm ni . . ni lagi terlalu banyak kenangan . . banyak sangat yang bermain2 di kepala . . kalau lah di beri peluang kan . . shera nak amnesia . . semua pasal dy . . xnk tahu pun . . tapi tak mungkin terjadi punyeee . . haha until now shera tunggu dy bagi penjelasan . . sentiasa tunggu walaupun hati sakit tapi shera tetap tunggu . . nak tahu kenapa dia buat shera macam ni . . janji dy pada shera mana ?? Hurmm hanya berkata2 di bibir tapi hampeh . . shera tahu lah ni hadiah shera kan . separates ni hadiah yang paling terbaik shera tunggu2 selama ni . . .
Tidur je yang buat shera tak ingat langsung kat dia . . nak tidur macam interstella . . tidur dalam kiub yang tak di set kan masa . . hurmmmm dah lah shera dah tak mampu lagi

~shiera~