" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





You 😔}
Saturday, 29 November 2014 | 02:38:00 | 0Comment

Assalamualaikum
Today shera nk type pasal entry tuuu . . seee selagi shera still ingt kat dy . selagi tu shera keep buat entry pasal dy kalau tak pun ad relate pasal dy . . herm herm . . macam tak boleh trima hakikat kan ? Yeee memang shera masih tak leh trima lagi . shera trauma tetiba jadi even kiteowg tak gaduh pun . .tetiba jeeee . all people say you have another one who better than mee . . and i answer it "tak tahulah" ermmm . senang je dy ckp move on . macam benda tu gampang ! Its hard . . semua jalan2 yg ad kat kulai and all over johor ad kenangan dengan dia . bila lalu je lorong ni mesti teringat gurau yang dia buat even mcm bodoh rasany tapi ia tetap kenangan yang shera rasa cam ermmmmm " how could he do this to me " ermmm back to entry . . you know what ? When you nak start cuti . owg mcm2 plan dah dalam pale . . when owg ad duit nanti . owg nak belanja u . i know u ske mkn steamboat so i decided nak belnja you . pastu when i go one kedai yg ad jual jaket yg mcm u ske . i decided want to buy one for you even not like adidas yg u ske the most sngt tpi i think this is better jgk kn ?every ahad sbb hari laen i kerja . . i nak spent time with you . pergi cafe2 yang i nak pergi . . xda dpt makan mnum pun jadilh . cause youre my driver . . prgi tanjung puteri balik take picture with u . a lot i want actually . . men bowling with you . jog with you . berbicyle with u kat hutan bandar putra tuu . . i fikir sangat bila i krja i tkut u bosan . . tpi trnyata . u dh tngglkn i sebelum i need you more actually . u ckp i ad kwn yg boleh teman i . act same k mcm u teman i . same k ? U faham kan maksud special one tu . u faham kan ?? U cakap its hard decision u make . but act i know it easy for you to make . . but for me ?? U tinggalkn kenangan yng bnyk pda i . . kat mana2 i msti ingt "ouh . . kat sni ad kenangan dgn u " u tnya kt i mcm mna i nk lpe kt u . mcm mna i nk lpe kat u . every single mall msti ad kenangan dgn u . . kalau x bnyk msti skit pun ad lah . u thu kn prempuan boleh ingt semua prkara yg dia buat . . u thu kan tu . . u . . ape yg u ckp tu mcm tak make sense sebab tetiba kan ? Melainkan u ad rhsiakn something . . jgn smpan pape dpd i . . i nk thu . u . . its hard to say at here . but lately my stomach hurt sngt  . . dkt pnggng until down . i d k . . but is hurt . is hurt from 1st d_s_r_ tu . . u . . i tkut 😔😔 . you . . betol k ni keptusan u buat . betul k ni yg u nak . betul ke ? Hurm . u . .

~shiera~