" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





06.12.14}
Saturday, 6 December 2014 | 17:35:00 | 0Comment

Assalamualaikum Hurm . sakitny hati . pedihny hati ni bila tengok tweet
"Move on lah . . jangan mengharap benda yang mustahil"
Ternyata memang dah tiada ruang untuk kite pulih . tiada lagi . . memang dy happy without me . . hurmmm . . tolong bagitahu macam mana ak nak move on . semuany ak ingat . semuany ak masih ingat dalam kepala ni . . melainkan ak diberi amnesia baru ak x ingat kat dy . baru ak lupa . . tiada benda yang mustahil dalam dunia ni . semuany mustahil kalau u tak buat keputusan cam ni . . org lain boleh je together until end of diploma . . . even masing2 tiada jodoh boleh je get along . why not you ! Kenapa you takut bayang2 you sendiri  ! you kate you nak bertanggungjawab . mana tanggungjawabny !! Mana !!!! You tipu owg !! How could you . . sheraaa kenapa lah kw xnk dgr ckp erin . kenapa lah kw degil . kw endahkn ap yg erin ckp . . erin dah ckp kn syafiq akan tinggalkan kw same mcm ewan buat . syafiq akn buat kw same mcm ewan buat . kalau dlu kw plih emy msti kw x skit mcm ni . msti kw x sesedih mcm ni . . you . owg masih harap benda ni mimpi . owg masih harap u cari owg balik . . owg x boleh lepaskan harapan tu sebab you ad tanggungjawab kat owg . you jgn lupa . tanggungjawab u kat owg ! You dah bosan ea dgn owg ?? Hurmmmm . . . owg cume nak you selalu whspp owg mcm dlu . biarlah owg skit sbb owg dah lame rasa sakit ni . . sakit dgn ewan msih ad lgi dlm hti . . kenapa you tinggalkn owg ? X sempurna ke owg ni ? Hurm . . you ! Owg x leh move on sebab kenangan you terlalu banyak . banyak sampai owg tak boleh lupakan . kat area pelusuk jalan jb ni owg ada kenangan dengan you . . you tinggalkan kenangan yang banyak dekat owg sampai owg rapuh bila ingatiny . you ! Owg akan move on if owg dpt pengganti and owg akan move on if you tiada di dunia ni aka mati. . itu jnji owg ! You bagilah 1 peluang lagi . . . you tinggalkan owg bila habis je diploma ni . . boleh kan ?? Owg tahu sentiasa baca blog owg . . owg cuma minta 1 change jeeee . . hurmmm . . bertanggungjawablah ape yg u dah buat seperti yang u janjikan kt owg

~shiera~