" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





11.12.14}
Thursday, 11 December 2014 | 13:44:00 | 0Comment

Assalamualaikum
hai . dah lama shera tak type blog  . . lame ke ?? mungkin lah . . malas nak type sebab tak ada cerita nak dikongsikan . hari ni baru ada cerita nak dikongsikan . mungkin korunk dah dapat agak kan ??
semua marah shera sebab shera masih amek berat dekat dia . prihatin kat dia sedangkan dia tak pun ? entahlah ? sebab hati ini masih nak amek berat . . yeaa dah 2 minggu dia tinggalkan shera hopefully shera dapat tabahkan diri . hopefully dia masih sygkn shera eh takyah lah . . ermmm . . hopefully next year dia ad and temankn shera mcm selalu . . eh ! cm ermmm . . how sad ny my life ni . mungkin ada hikmah . hopefully dia bahagia dengan apa yang dia buat . .mungkin  dia memang tak perlukan shera daripada dulu lagi . daripada dulu lagi shera tak sepatutnya layan dia . shera sepatutnya keraskan hati shera . ni kalau shera jumpa dia memang shera akan tumbuk dia sekali + terajang jugak . itu baru sikit ! ingat penumbuk shera nampak kecik kalau dah kene berbisa taw . haha . . hari ni emy wechat shera tanya khabar . . emy memang baik . even shera pernah sakitkan hati dia tapi dia tetap amek berat sal shera . dia marah sebab shera amek berat lagi sal dia . emy pesan kat shera suruh jage diri . jaga makan . shera tahulah jaga diri emy . tak mungkin shera bunuh diri sebab dia . shera masih ada iman lagi . pastu emy tetibe minta maaf sebab tak temankan shera . haha . lawaklah emy ni . emy sepatotnya temankan mira . sebab dia perlukan emy but not me . nanti mira cakap apa pulak kan . shera strong lah daripada apa yang emy fikir . ye mula2 je macam ni . kene biasakan diri . doakan je shera ok dan sentiasa ok . . thanks emy . ape pun shera syg emy as abg as kwn baik . . haha .

~shiera~