" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





1.dec.2014 (2.13am)}
Monday, 1 December 2014 | 02:32:00 | 0Comment

Assalamualaikum
Hurmmm . . hai . . shera tak tenang ni . . belum sampai joho lagi . pastu kul 9.30am dh nk g kerja . aduyai !!! Tlonglah cepat skit . make 4h j . sbb shera bru j xdi berhenti kat tapah . . hurmmmmmmmmmmmmmm . . otoke !! Nanty terlambat dah kene marah . . dah lah 1st day lak tuuu . . aduhai ! Acam ner ni . . cepatlah skit bawak tuuu . . hari2 shera type blog . . entahlah . . shera bosan senanya tak ada yang teman . . blog lah teman shera even tak tanya pun dah makan k ? Sihat k tak ? Tapi blog tempat shera luahkan apa yang shera rasa dalam hati . apa yang shera fikir . . first of all dalam kepala fkir sal takut masuk lambat LI ni . dalam hati lak . . . . .
Untung nurin sebab dah get back dgn pakwe dy stlah 3m brake ? Shera tak pun semua tu mimpi je nak get back balik . tak mungkin jadi . . nak jdi TTM pun tak mgkin sebab u bukan nak pun . . dy nak kita buat haluan msing2 sampai tak ada skit pun perasaan antara satu sama lain . hurmmm . kejam kan ? What can i do ? His decision . . shera terpakse ikut . hurm .
U ? Owg dah tak nampak u online . . ke u block owg sbb owg mnx permintaan yang u rasa u tak nak tunaikan . u takut bagi harapan . . hurmmm u ? I cant u . . i cant . . i dah try harder yg mungkin tapi tetap tak boleh . as usual banyak memory owg dgn u . . every hour mesti owg akan tngok twitter u . whspp u ? Nak tngk u online k x ? U kat mana ? Hurmmm . . mesti u kata owg giler kan ? Mesti u ingt owg ni obses dgn u ? U make me like this ? U sndri buat owg mcm ni . u buat owg syg sngt2 kat u . . tapi u buat ape kt owg ? U tinggalkan owg . u mungkir janji u ? Hurmmm u sangat kejam . . sebab u tak appreciate owg yg tunggu u habis exam . . nak trima somethngs yg u jnji kan ? Hurmmmm . . owg x mnx ape pun . . owg nak spent time with u je . tu je yg owg mnx . . . owg bukan mnx roses banyak2 . ip6 k ? Candle light dinner k ? Owg just mnx u spent time with me . tngk nature k ? Hurmmm tapi semua tu sia sia jeee . u tak akan buat pun for owg . .
U ? Betol k ni yg u pilih ? Even ad owg couple time belajar ok jeee . . tak ad lak yg terpesong + hancur study dy . . hurmm betol k ni yg u buat ?? U . . ni k yg u rancang selama ni ? U . .

~shiera~