" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





3.12.2014}
Thursday, 4 December 2014 | 02:00:00 | 0Comment

Assalamualaikum
Hai . . hermmmmm . . hari ni hari 3 LI and shera rasa mcm xda semangat nak pergi LI . kalau office sejuk tak pe lah . . ni panas . pastu infrastruktur tak complete . haih ! Biasalah kecil-kecilan . . hari ni mood shera down giler . . sangat2 sebab 2 hari mengedit banting . . boss nk mcm ni lh . mcm tu lah . haih ! Kalau banting with white space kan cntik . hurmmm . . ni kalau boleh nak penuh2 kan jgk bnting tu . . . sampai rehat dok kerjakan banting tu . naik menyiram ar kan . . kejap nk mcm ni . . kejap nak macm tu . aduhai !! Ssh lah kerja mcm ni . . apa yang buat mood shera down sngt2 pasal elaun . . dlu bos ckp nk bg 200rm mse mula2 dtg lah . mase interview ckp nk bg jgk tpi msti cari job and hari ni bos ckp mesti cari job bru awk ad duit elaun kalau tak awk tak ada lah elaun tuuu . . hurm !!! Benda ni lah shera lemah . shera xda mood nak buat kerja . shera tak ske cri owg . shera tak pandai ckp kt owg . im not talkative person . hanya yg rapat j tahu shera macam mana . tapi shera nak buat apa ni ! Nak elaun jgk tapi kena buat mcm ni . hurmmm . ayah say tak payah buat . buat mana yang perlu je .  selalu macam ni kene tipu lah apa lah . bila lah nak bulan 4 . 3 hari mcm lama sangat . cepat lah skit masa berlalu . shera tak nak kerja situ dah . pastu ibu tanya shera nak tukar tempat LI tak ? Shera jawab tak sbb yelah . . ssh nak tukar bagai pastu nanti kene rehat sowg2 kalau ad driver tak pe lah . . driver dh buang shera so shera harapkan pengangkutan awam je . . hurmmm . . pastu shera lagi xda mood sbb hari ni kene edarkan flyers . . tid√†aaaaaaaaaaaaak !!! Shera tak ske berdepan dgn owg ! Malu ! Hurmmmmm mcm mna ni . shera tak nak edarkan flyers tu . . dgn panas terik lagi . hurmmm . bab marketing ni shera lemah . communication pun shera lemah senany . . boleh communicate tapi nak bergaul tu ssh kne amek masa . . nak jadi seorang talkative pun kne amek mase . . sbb tu u ckp shera tak banyak kawan . shera pendiam kalau dengan strangers . shera hanya mampu meluahkan kat kau je blog . shera dah tak ada someone yg special yang mampu dgr shera bebel . shera merungut . shera nangis . tak da dah . dia dah buang shera as a special one on his heart like he say before his mother so shera cuma ad kw je blog . . hope kw paham shera k and tahan dgn shera . shera nak cakap kat u sal ni tapi mesti u tak reply kan ? I know u pun tak nak thu owg buat ape . what my feeling . my day . What can i do ?? Hanya luahkan di sini je shera mampu . nak pendam takut sengsara baik luahkn walaupun dalam keadaan menaip .

~shiera~