" S H I E R A "

S H I E R A

Hai Welcome Here


" im a queen "





5.12.2014}
Friday, 5 December 2014 | 11:42:00 | 0Comment

Assalamualaikum
Hai . . terlepas 1 hari tak type blog . so today nak type blog . time kerja lak tu sebab bos xda keluar so dok mengular je skang ni . xda kerja langsung . haih ! Ok . . nk cerita pasal semalam . . yeaaaah !! Semalam memang shera tak ada mood lngsung . diam je . rasa nak nangis jeee . hurmmm . . yelah dengan perot sakit lagi . . pastu kene buat kerja bagai . kene bagi flyers lagi kat angsana tapi shera tak buat pun sebab tak ada mood nak buat .  memang warghhhh !!! Tak tahan lah . muntah2 . cirit2 lagi . pakai mnyak angin terus boleh tidur . . kalau tak memang tak leh tidur . . sebelum tu shera dm dy . shera nk luahkn ape yg jadi hari ni yang buat shera dow  giler tapi dy tak layan pun . dy buat bodo j . tak reply pun dm tu . hurmmm . . dy dh happy without me . . truly nampak happy sedangkn shera ? Shera perlu masa . mungkin 1 tahun . . mungkin ??? Napelah dpd dulu lagi dy tak buat macam ni . . npe dpd dlu lagi dy tak buat mcm ni . npe tak dpd dlu lagi dy tak dtg dlm hidup shera . npe x dulu lagi dy bg shera syg dy sngt2 tak nk lepaskn dy . . hurmmmm . . tahu tak semua impian shera ad relate dgn dy sbb ape ?? Sebab shera tak ad lesen kete ? Spe nk bwk shera nk tunaikan impian shera . nak g cafe sume bagai ? Spe !!! Hurmm . . shera mengharapkan dy je . tpi dy dh tak ad . dy dh buang shera . Dy dh hancurkan bnyk impian shera . banyak ! Dy dh tinggalkan shera mcm shera anak patung yg dulu dibelai2 bila dh kotor dibuang terus . dh x berguna lagi . . hurmmm . .npe x dlu lagi shera tak dgr ckp erin . kalau dgr msti x mcm ni . msti x skit sngt mcm ni . lagi sakit dpd ewan buat dlu . sakit sngt . . hurm . macam mana shera nak lupa . hari2 dalam blog shera bagitahu . semua kenangan masih segar dalam ingatan . masih terbuku dalam pale ni . mcm mna nk move on . hurmm . . shera nmpk dy happy tanpa shera . mgkin selamani shera bebankn dy . susahkan dy . . npe lah x bgthu k kan ?? Hurmmm . . mcm mna nk ubah blik impian tu balik sedangkan shera msih rapuh lagi . hurm . Klau dy dh ad yg laen msti shera jeles sbb dy dh jmpe owg yg terbaik dpd shera . yg memahami dy . yg paham dy . shera tak paham dy . tak memahami dy . . hurmm . Shera kenal siapa dy . kalau sesuatu keputusan yg dy buat mcm tu . mcm tu lah smpai akhir dan tak akn brubah hngga k akhirny . shera tahu ape itu jodoh . cuma shera minta sangat2 shera nak dy ad bila shera perlukan mksdny kawan yg rapat sngt yg selalu contact even ad perasaan tapi perasaan tu tolak tepi dlu . . shera nak mcm tu . bukan mcm ni . tak whspp . bila shera perlukn dy tak ad . hurmmm . keluar sama2 tapi as kawan . bukan as couple loving2 . . mksdny perasaan tu tolak tepi dulu . shera nak mcm tu tapi dy xnk . dy suruh kejar cita2 . impian . hbis shera nk buat mcm mna sbb semuany berkaitan dgn dy . dri awal thun lagi . hurmmm . . shera nk dy syg shera mcm dlu . shera nk mcm dlu tpi dy dh buang shera . dy dah tinggalkan shera . shera tak ad kwan yg paham shera . paham isi hati shera . tak ad ! . kelakrny shera je terhegeh2 kat dy tapi dy . shera harap ALLAH SWT beri shera amnesia tntg dy . segala kenangan dgn dy shera tak ingt lnsng or tak knal pun siapa muhammad syafiq bin zainuddin . hurmm

~shiera~